O Νίκος Αθανασίου από τη Βουδαπέστη και τις υπό του μηδενός, θερμοκρασίες, που επικρατούν στην Ουγγαρία, ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως:

«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ζεστάνει την κατάσταση και τον κόσμο του. Να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση απέναντι στη Ρόμα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους περισσότερους από χίλιους φίλους του «τριφυλλιού» που θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο ή στα πέριξ, αφού δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο και η «πράσινη» ΠΑΕ, όσο κι αν προσπάθησε, εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις από Φερεντσβάρος και UEFA.

Τι απάντησε για την περίπτωση του Κραλ και τις εξελίξεις το προσεχές διάστημα γύρω από την περίπτωση ενός αριστερού μπακ, αλλά και τις σκέψεις για πιθανή απόκτηση επιθετικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube