Για το κομμάτι των μεταγραφών του Παναθηναϊκού και το πως θα πρέπει να αξιολογηθεί ο σχεδιασμός του μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλος ο κόσμος περιμένει μεταγραφές, κι εμείς το ίδιο, νομίζω και στην ομάδα το ίδιο. Έχει υπάρξει μια καθυστέρηση, το ιδανικό θα ήταν ο βασικός αριστερός μπακ και ο βασικός αριστερός εξτρέμ να είχαν ενσωματωθεί στην Αυστρία. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κριθεί σε τρεις φάσεις. Η πρώτη πλησιάζει, πρέπει μέχρι την Πέμπτη το αργότερο να έχει πάρει και τους δύο, όχι για να περάσει την Μπότεβ ή τη Μάριμπορ, αλλά για αν αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Αν δεν έχει πάρει μέχρι τις 18 του μήνα, εδώ θα είμαστε να το πούμε ότι έγινε χοντρό λάθος. Σε δεύτερο επίπεδο να δούμε τι πήρε ο Παναθηναϊκός, αν κάλυψε τα κενά του, κάνοντας αναβάθμιση. Και μετά να φτάσουμε έναν χρόνο αργότερα, για να κρίνουμε αν ήταν καλές οι μεταγραφές. Επαναλαμβάνω, καταλαβαίνω ότι έχει τρελαθεί ο κόσμος, αλλά να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε αν άξιζε αυτή η αναμονή», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο… σίριαλ με τον Ιωαννίδη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν υπάρχει πρόταση που να ικανοποιεί ούτε τον παίκτη αλλά ούτε και το «τριφύλλι», ενώ σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς εκτίμησε ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Ο Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι δεν «παίζει» του Ρακόβιταν που γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, ούτε υπάρχει κάτι με τον Παβόν.

Ενώ σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές μεταγραφές των «πράσινων», σημείωσε πως στόπερ και δεξιός εξτρέμ, ή αν προκύψει και κάτι άλλο, λόγω πώλησης κάποιου παίκτη, θα πάνε για αργότερα.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR