Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συνομιλώντας στον «αέρα» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα ακόμη, επισημαίνοντας ότι ήταν ένας παίκτης που η προσφορά του στην αρχή της σεζόν ήταν μεγάλη και σημαντική.

Από εκεί και πέρα ανέλυσε τα άλλα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και τα άλλα που υπάρχουν μπροστά για την ομάδα, ενώ έκανε μια εκτίμηση για την 11άδα που θα επιλέξει ο Μπενίτεθ.

Στάθηκε στην επίθεση, εκεί που φαίνεται να είναι περισσότερο δύσκολα τα πράγματα με τον Μπενίτεθ να έχει διαθέσιμους τους Σβιντέρσκι και Πάντοβιτς.

Επεσήμανε ότι ίσως ο τελευταίος να έχει ένα προβάδισμα καθώς προέρχεται από μια καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ που σκόραρε, και ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας, αντίθετα με τον Πολωνό που απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας της χώρας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»