Για τον καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό σε ντέρμπι, από όλες τις απόψεις, έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-0.

«Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι φέτος. Ήταν κυριαρχικός και ολοκληρωτικός. Επέτρεψε στον Ολυμπιακό μόνο μια καθαρή ευκαιρία, είχε τεράστια διαφορά από τον αντίπαλό του στο κομμάτι της έντασης και της αυταπάρνησης. Ήταν ένα ωραίο δώρο του Ανιγκό στον Γιοβάνοβιτς. Υπήρχαν μόνο ο Εμβιλά και ο Χουάνγκ που έτρεχαν για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε ένα κέντρο που πίεζε ακατάπαυστα και έπαιρνε όλες τις δεύτερες μπάλες», τόνισε.

«Έβλεπες μια ομάδα με έντεκα λιοντάρια και μια άλλη που απλώς μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι. Αυτό έχει να κάνει και με την πνευματική προετοιμασία που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Όση ποιότητα κι αν διαθέτει ατομικά ο Ολυμπιακός, έχει τεράστια διαφορά ως ομάδα από τον φετινό Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Ειδική μνεία έκανε στην απόδοση του Φακούντο Σάντσες. «Ήταν συγκλονιστικός, δεν θυμάμαι να έχει κάνει άλλο τέτοιο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς βλέπει στο πρόσωπό του τον απόλυτο παίκτη ομάδας, ένα παιδί που είναι παράδειγμα στα αποδυτήρια και παρότι έχει να παίξει καιρό, έδειξε την εικόνα πανέτοιμου ποδοσφαιριστή», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Οι κούπες του Conference και του Youth League στο λιμάνι της Αίγινας!

Αναλαμβάνει CEO στον ΠΑΟΚ η Μαρία Γκοντσάροβα μετά την αποχώρηση Γκαγκάτση

Το «αντίο» του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ: «Τιμή μου που υπηρέτησα αυτόν τον τεράστιο σύλλογο»

ΠΑΟΚ για Γκαγκάτση: «Ευχόμαστε να ευοδωθούν όλα όσα ονειρεύεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Προς Φιορεντίνα ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ

Τσακίρης: «Δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ ο Μίλσον - Το μίνιμουμ ποσό με το οποίο θα έμπαινε σε διαπραγματεύσεις η Μακάμπι»

Νικολακόπουλος: «Τα έσοδα του Ολυμπιακού από την Ευρώπη δείχνουν το δρόμο…»

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Λιβάι Γκαρσία - Ο λόγος που έγινε αλλαγή (video)

Νικολογιάννης: «Δεν έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα ο Σάρι - Ο Παναθηναϊκός παίρνει ρίσκο για να αλλάξει τη ζωή του»

Οζντόεφ: «Είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος από τη σεζόν που τελείωσε»