Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Αφού αρχικά υπενθύμισε την είδηση για τον τραυματισμό του Σιώπη, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης θα κάνει αγώνα για το μεθεπόμενο παιχνίδι της ομάδας στα προκριματικά, αναφέρθηκε στο μέγα θέμα των ημερών, αυτό του Βαγιαννίδη.
Έκανε γνωστό, λοιπόν, ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ανεβάσει πλέον την προσφορά της κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχουν ανοικτές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων και εκτίμησε ότι οι πιθανότητες για να γίνει τελικά η μεταγραφή του νεαρού μπακ στην πορτογαλική ομάδα είναι πλέον περισσότερες από αυτές των προηγούμενων ημερών και ενδεχομένως σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις!
Ωστόσο, υπογράμμισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για το «τριφύλλι» την ίδια στιγμή να μπορεί να καλύψει τη θέση του Έλληνα άσου, το γρηγορότερο δυνατό.
«Είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα για να το κάνει», ανέφερε, μεταφέροντας ότι ο Αουρέλιο Μπουτά είναι ένας παίκτης που το «τριφύλλι» έχει ξεχωρίσει.
Τέλος, τόνισε ότι όντως φαίνεται ότι η Οβιέδο δείχνει να έχει διάθεση να πιέσει τον Παναθηναϊκό για τον Μαξίμοβιτς, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, και πως εάν η ισπανική ομάδα δεν ανεβάσει την προσφορά της κάπου ανάμεσα στα τέσσερα με πέντε εκατομμύρια, τότε δεν υπάρχουν πιθανότητες να πει ο Παναθηναϊκός το «ναι» στην παραχώρησή του.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.