Η επιστροφή των Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Ζέκα στη δράση, η οποία μάλιστα με βάση την εικόνα τους στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Βικτόρια δείχνει πως θα έρθει νωρίτερα του αναμενόμενου, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Η χαμηλή δυναμικότητα της Βικτόρια δεν μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε σοβαρά για το ομαδικό κομμάτι του Παναθηναϊκού. Είναι όμως αρκετά σημαντική η επιστροφή των Αϊτόρ, Ζέκα και Φρόκου, οι δύο πρώτοι μετά από 8 και 8,5 μήνες. Για τον Ισπανό λέγαμε ότι ήταν θηρίο στο κλουβί κι αυτό φάνηκε στο χθεσινό ματς. Η δίψα να κάνει πράγματα και να δείξει ότι έχει γυρίσει δυνατός, ήταν ένα πάρα πολύ ευχάριστο μαντάτο για τον Γιοβάνοβιτς. Το γεγονός ότι και οι τρεις αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό μας δείχνει πως όσο περνάει ο καιρός θα παίρνουν περισσότερο χρόνο και αναμένεται να είναι έτοιμοι πιο σύντομα από ότι περιμέναμε στην αρχή της προετοιμασίας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως κρατάει και την εμφάνιση του Γερεμέγεφ ο οποίος επιβεβαίωσε την έφεση που έχει στο γκολ, ενώ υστέρησε λίγο στην υποδοχή της μπάλας, με την συνολική εικόνα του στο ντεμπούτο του να είναι θετική.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Μπερνάρ έδειξε και χθες σωστή νοοτροπία, πολύ μεγάλη διάθεση και πως θα είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να δώσει περισσότερα πράγματα από ότι πέρυσι.

Και σημείωσε ότι σήμερα θα ενσωματωθούν όλοι οι ξένοι διεθνείς πλην του Τζούρισιτς, αλλά και ο Μπρινιόλι, με τις προπονήσεις των «πράσινων» πλέον να αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Ακούστε το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»