Ο Νίκος Αθανασίου σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πόσο σημαντική ευρωπαϊκή προοπτική ανοίγεται για τον Παναθηναϊκό στο Conference League, αν αντιμετωπίσει ως πραγματικούς τελικούς τα δυο ματς των Playoffs απέναντι στη Χράντετς Κράλοβε.

«Είναι πραγματικός τελικός, απ’ όλες τις απόψεις, αγωνιστικά, οικονομικά, σε επίπεδο πρεστίζ, ισορροπιών, στα πάντα…» είπε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ενόψει του πρώτου ματς με τους Τσέχους.

Αναφέρθηκε στις σκέψεις του Νίστρουπ για την 11άδα και τόνισε πως πλέον οι «πράσινοι» παίζουν με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι το έκαναν πέρυσι και επιθετικά πλέον έχουν περισσότερη ποιότητα.

Παράλληλα, μίλησε για την περίπτωση του Στάγκε για τον οποίο οι Δανοί δημοσιογράφοι ανέφεραν πως υπήρξε πρόταση του Παναθηναϊκού και απόρριψη από πλευράς Βέρντερ Βρέμης, ενώ σχολίασε πως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με άπαντες διαθέσιμους ο Νίστρουπ, δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Παναθηναϊκός ενόψει Χράντετς

Τσορμπατζόγλου: «Χατσίδης και Εντιαγέ βασικοί με Μπραν - Ψάχνει δύο παίκτες για πίσω από τον επιθετικό ο ΠΑΟΚ»

«Ντόπες» από τον κόσμο στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει Μπραν

Ήρθε η «καμπάνα» στον ΠΑΟΚ, χάνει και τα δυο ματς με Μπραν ο Ζίβκοβιτς

Προπονητής Μπραν: «Ομάδα με εμπειρία ο ΠΑΟΚ, είναι ωραία πρόκληση για εμάς»

Το μήνυμα των βετεράνων του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια και την επόμενη μέρα

Ντέσερς: «Ώρα να ανταποδώσω την αγάπη που έλαβα, έχουμε την ομάδα για να προκριθούμε»

Νίστρουπ: «Δεν έχω όνειρα, έχω ξεκάθαρους στόχους - Τώρα θέλουμε αποτελέσματα και την πρόκριση»

Αθανασίου: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για Χράντετς Κράλοβε - Σπουδαία η πρωτοβουλία με τα διαρκείας»

Λίσι: «Δύσκολο αλλά πρέπει να βρούμε έναν παίκτη επιπέδου Κωνσταντέλια - Να έχουμε την ίδια ταχύτητα με τη Μπραν»