Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό τη δεδομένη στιγμή σε μεταγραφικό επίπεδο, όπως ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Επειδή πολλά ακούγονται και κυκλοφορούν διάφορα ονόματα, αυτή την στιγμή που μιλάμε, παρότι είναι κοινή λογική ή το τι αποφάσεις θα πάρει ο Παναθηναϊκός μετά, το να συζητάμε για μεταγραφές χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει πράγματα όπως τι θα γίνει με τον προπονητή, νομίζω ότι είναι λίγο πρόωρο. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα. Όταν σου προτείνονται παίκτες και αξιολογούνται, είναι μέρος της διαδικασίας, συμβαίνει όλη την σεζόν. Μην περιμένουμε ότι θα σκάσει μια μεταγραφή γρήγορα, προέχουν άλλα βασικά πράγματα για να μπορέσει μετά ο Παναθηναϊκός να βγει στην αγορά με συγκεκριμένα δεδομένα ως προς την απόκτηση παικτών», ανέφερε με νόημα.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να δείξουν μια αξιοπρεπή και ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και πως, από αυτά που δουλεύονται στο Κορωπί, δεν φαίνεται ότι ο Μπενίτεθ θα προβεί σε κάποια διαφοροποίηση στον σχηματισμό.

Παράλληλα, ο Αθανασίου θυμήθηκε και κάποιες «μεταγραφικές μονομαχίες» του Παναθηναϊκού, με τον ΠΑΟΚ κυρίως.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για την επιστροφή Ρότα, Βάργκα και Στρακόσα - Σημαντική η δήλωση Νίκολιτς για Βίντα»

«Είπαν στον Γιόβιτς να πέσει και έπεσε»: Μήνυση του Μπέου σε Τζήλο και Πολυχρόνη για το Βόλος Elabet-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ο Μπέιλι όπως ο Ζέλσον στον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Αυτοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει στα στατιστικά της λίγκας μέχρι τώρα»

Αθανασίου: «Ικανοποίηση για τη συνάντηση των τηλεοπτικών δικαιώματων - Σωστή απόφαση Νίστρουπ το 5ημερο ρεπό»