Τα δεδομένα αναφορικά με την περίπτωση του Αζεντίν Ουναΐ και την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Να πούμε δύο κουβέντες για την υπόθεση του Ουναΐ, που απασχολεί. Ο Μαροκινός μέσος συνεχίζει να πιέζει την διοίκηση της Μαρσέιγ και να λέει ότι είναι προτεραιότητά του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος έχει απορρίψει τρεις-τέσσερις προτάσεις, οι οποίες δεν τον κάλυπταν στο βασικό του ζητούμενο, που είναι να βρει μια ομάδα όπου θα είναι πρωταγωνιστής και θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής όσο είναι δυνατόν αυτό. Παραμένει όμως το μεγάλο αγκάθι, δηλαδή οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ. Οσο περνάει ο καιρός και ο Ουναΐ δεν βρίσκει κάτι που να τον καλύπτει, θα αυξάνονται κατά ένα μικρό ποσοστό οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού. Αν κάποια στιγμή η Μαρσέιγ ρίξει τις φιξ απαιτήσεις της στα πέντε εκατομμύρια και σε βάθος χρόνου να πάρει και κάποια ακόμα χρήματα, θα το έβλεπα. Όχι όμως με 11 ή με οκτώ εκατομμύρια ευρώ που ζητάει», σημείωσε σχετικά.

Μιλώντας για την υπόθεση του Τσάπρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως αυτή την στιγμή δεν είμαστε στο στάδιο της απόκτησης του από τους «πράσινους», παρότι αν θέλουν μπορούν να την προχωρήσουν.

Ο Αθανασίου πρόβλεψε ότι μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να έρθει στον Παναθηναϊκό μια πρόταση για Μαντσίνι, για τον οποίο υπάρχει κινητικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στην σύνθεση των εξτρέμ της νέας σεζόν.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Κυριόπουλος θα υπογράψει αύριο, πιθανότατα, το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Υoutube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το απόγευμα θα φανεί στον ΠΑΟΚ για Σάντσες και τους τρεις Έλληνες διεθνείς ενόψει Παναθηναϊκού»

Παραμένει στον Λεβαδειακό έως το 2027 ο Άνακερ

Σταματέλος: «Η λογική λέει πως θα πάει με δύο φορ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι λιγοστεύουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα»

Κετσετζόγλου: «Τεράστια νίκη για την ΑΕΚ, τρομερό το δέσιμο με κόσμο, μπορεί το 2-0 - Μία θέση παίζεται για Καραϊσκάκη»

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού - Επιστροφή Μιχαηλίδη, δοκιμάζονται Κένι και Μεϊτέ

ΑΕΚ: Με Βάργκα και «γεμάτο» ρόστερ στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Με Έσε και όλους διαθέσιμους για το πρώτο βήμα τίτλου απέναντι στην ΑΕΚ

Μπήκαν Ανδρούτσος και διεθνείς στον ΟΦΗ

Τσακίρης: «Δεν περιμένω εκπλήξεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό - Αυτό είναι το μοναδικό ερωτηματικό»