Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί της Βίκινγκουρ έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός το έκανε θρίλερ αλλά αυτό που μετράει είναι ότι κατάφερε να κάνει το καθήκον του και να προκριθεί. Όπως εκτυλίχθηκε το ζευγάρι με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και την εικόνα του στο ΟΑΚΑ, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι έκανε τη δουλειά. Στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορούσε την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τους Ισλανδούς και να βρει φάσεις.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό, ήταν πολύ σημαντική η προσθήκη του Σφιντέρσκι και του Βαγιαννίδη. Μεγάλο κλειδί της νίκης ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, που βγήκε μπροστά στο 70' και έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ, μετά το γήπεδο έγειρε τελείως. MVP o Μανώλης Σιώπης που ήταν παντού στο γήπεδο»
, είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία