Το Δελτίο Τύπου:

O κύκλος συναυλιών με γενικό τίτλο AVANTI δημιουργήθηκε φέτος στο ΑΘΗΝΑ΄ Live, με την προοπτική να προβάλλει μέσα από το σύνολο της Ελληνικής μουσικής εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν επιλογές ενός ευρύτερου ακροατηρίου αλλά και προωθούν τα πράγματα προς τα εμπρός.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εξαιρετικός τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός θα εμφανιστεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο ΑΘΗΝΑ΄ Live σε μία συναυλία με τα σημαντικότερα και γνωστότερα τραγούδια του προσαρμοσμένα σε ιδιαίτερα μουσικά ηχοχρώματα.

Με μικρότερο ορχηστρικό σύνολο βγαλμένο μέσα από Μικρασιάτικους ήχους θα υποστηρίξει μελωδικά τα τραγούδια από το ρεπερτόριο του, και άλλα που αγαπάει και τον συγκινούν. Τραγούδια που παίζονται ή διασκευάζονται με κανονάκι και βιολί..

Ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι κι ο Σωτήρης Μαργώνης στο βιολί θα συμπράξουν σε ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, παίζοντας και τραγούδια που ο Παντελής, σπάνια παίζει στις συναυλίες του.

Φυσικά η διαδραστική επίδραση του κοινού, που πάντα ευδοκιμεί στο ΑΘΗΝΑ΄ Live, θα συμβάλλει στο να ακουστούν και ακόμα πιο σπάνια τραγούδια που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες του.

Τον ήχο της βραδιάς θα επιμεληθεί ο επί 30 χρόνια συνεργάτης του, Γιώργος Καρυώτης.

ΑΘΗΝΑ΄ LIVE : Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 – Παραλία Μοσχάτου – Ν. Φαλήρου
Τηλ. 2104813605 - 2104819355


Εισιτήρια στο ticketmaster.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube