Ικανοποιημένος από την νίκη του Άρη επί της Ζιέλονα Γκόρα για την πρώτη αγωνιστική του Basketball Champions League δήλωσε ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο Έλληνας γκαρντ σχολιάζοντας τις διαφορές στο αγωνιστικό πρόσωπο των «κιτρινόμαυρων» από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε πως είναι κάτι φυσιολογικό καθώς πρόκειται για μία νέα ομάδα με καινούριους παίκτες παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ευτυχώς πήραμε τη νίκη αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει τη διαφορά που είχαμε αποκτήσει. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά αλλά όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χάσαμε μεγάλη διαφορά κι αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Η ομάδα είναι καινούρια, υπάρχουν πολλοί καινούριοι παίκτες και παιδιά που θα παίζουν για πρώτη φορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα, οπότε μέχρι στιγμής είναι φυσιολογικό να εμφανίζουμε δύο πρόσωπα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Με εξαίρεση τον Μπρεντ (Πέτγουεϊ), οι Αμερικανοί δεν έχουν παίξει στην Ελλάδα. Ο Κόροιβος παίζει διαφορετικό στιλ μπάσκετ, αν δεν επιβάλλεις τον ρυθμό σου και του επιτρέψεις τον δικό του τρελό ρυθμό να σε παρασύρει θα έχεις προβλήματα. Επίσης, μιλάμε στους Αμερικανούς για να καταλάβουν και τι σημαίνει Άρης. Δεν είμαστε Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, δεν μπορείς να κερδίζεις πριν μπεις στο παιχνίδι αλλά πρέπει να παλεύεις γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη.

Αυτό είπα στους Αμερικανούς ότι πλέον έτσι θα είναι. Με την ΑΕΚ δεν έχουμε επιλογή κούρασης ή να πάθουμε ότι πάθαμε στον Κόροιβο. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Να κάνουμε ότι και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου πολλοί δεν μας πίστευαν αλλά βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης