Βαλίτσες για… Ισπανία ετοιμάζει ο Γιάννης Αθηναίου!

Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να αφήσει τον Προμηθέα Πάτρας, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «bilbaobasket.elcorreo.com» θα υπογράψει στην Μπιλμπάο.

Ο έμπειρος γκαρντ μετακόμισε στα μισά της σεζόν στην ομάδα του Μάκη Γιατρά, ξεκινώντας με το Περιστέρι. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ενώ οι Πατρινοί έχουν «κλείσει» ήδη παίκτη για την περιφέρεια.

Από ‘κει και πέρα, η Μπιλμπάο πραγματοποιεί μία πολύ μέτρια χρονιά φέτος, καθώς παλεύει για την παραμονή της.

Αυτή την στιγμή είναι εκ των ουραγών της Liga Endesa με ρεκόρ 7-22. Παράλληλα, ο Άλεξ Μουμπρού προορίζει τον Γιάννη Αθηναίου για αντικαταστάτη του βασικού γκαρντ των Βάσκων, Ζονατάν Ρουσέλ, ο οποίος τραυματίστηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»