Συνεχίζεται για την Αθλέτικ Μπιλμπάο το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκο Γουίλιαμς. Ο νεαρός διεθνής με την εθνική Ισπανίας αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα των Βάσκων και ταυτόχρονα ένα από τα βασικά αγωνιστικά όπλα της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε στην προσπάθεια της να κερδίσει ξανά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να προχωρήσει στον τελικό του «Copa Del Rey».

Το συμβόλαιο του 20χρονου με ρίζες από την Γκάνα επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 γεγονός που σημαίνει ότι η Αθλέτικ δεν κινδυνεύει να τον χάσει άμεσα και διατηρεί ακόμα την πολυτέλεια να τον υπογράψει πριν να μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Τα αγγλικά μάτια που κρυφοκοιτάζουν την υπόθεση, καλοβλέπουν την πιθανότητα να διαπραγματευτούν το καλοκαίρι με την ισπανική ομάδα από θέση ισχύος, γνωρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί μετά από ένα εξάμηνο να υπογράψει σε όποια ομάδα.

Αντιλαμβανόμενη το γεγονός ότι μπορεί να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα της ταλέντα για ένα ποσό πολύ μικρότερο της πραγματικής του αξίας, η Μπιλμπάο καίγεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή άμεσα.

Ο Νίκο Γουίλιαμς μετρά φέτος 27 συμμετοχές, με 7 γκολ και 6 ασίστ ενώ έδωσε το παρών και στα γήπεδα του Κατάρ φορώντας τη φανέλα της «φούρια ρόχα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φλικ για τραυματισμό Γιαμάλ: «Είναι δύσκολο, τόσο για εκείνον όσο και για εμάς»

«Κοντά σε ανανέωση με την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Βινίσιους»

«Θα άφηνα τον Βινίσιους να φύγει από τη Ρεάλ»

La Liga-32η αγωνιστική: Δύσκολη αποστολή στην Ανδαλουσία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη του Βλαχοδήμου και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε

Τραγική η κατάσταση στο «Βαγέκας»: Χάλασε ο φωτεινός πίνακας και η εναλλακτική λύση μόνο επίπεδου La Liga δεν ήταν!

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»