Την συμμετοχή της Στέλλας Σμαραγδή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στήριξε ενεργά ο Ιβάν Σαββίδης, που βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια της νεαρής αθλήτριας εδώ και αρκετό καιρό.

Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια, φρόντισε να ευχαριστήσει δημόσια των διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, που την βοηθάει και την στήριξε ενεργά στη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

«Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στους Παραολυμπιακους Αγώνες του Ρίο με την 10η θέση στο άλμα εις μήκος και την 11η θέση στα 100μ. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιβάν Σαββίδη που βοήθησε να έρθει ο προπονητής μου και να είναι μαζί μου για δεύτερη συνεχόμενη Παραολυμπιάδα. Επιπλέον ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίξατε και με γεμίσατε με ευχές και πολλή όρεξη. Συνεχίζουμε δυνατά με νέους στόχους» δήλωσε η Στέλλα Σμαραγδή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.