Ολοκληρώνει το μεγάλο deal η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Λίγη ώρα πριν, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε πως οι «ροχιμπλάνκος» προπορεύονται πλέον στην κούρσα για την απόκτηση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα. Πλέον, ο Ιταλός μετέφερε πως το deal μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε οριστικά!

Συγκεκριμένα, η Ατλέτικο τα βρήκε σε όλα με τον Ισπανό μπακ για διετή συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η Τσέλσι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, αφού θα τερματίσει τη συνεργασία της μαζί του και θα τον αφήσει ελεύθερο, λόγω του σεβασμού που τρέφει προς το πρόσωπό του. Τις επόμενες ημέρες, ο Αθπιλικουέτα θα περάσει ιατρικά, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τους Μαδριλένους!

Kάπως έτσι, κλείνει ο σπουδαίος κύκλος του 34χρονου με τη φανέλα της Τσέλσι. Ο Αθπιλικουέτα πήγε στο Λονδίνο το 2012, κατέγραψε 508 εμφανίσεις με τους «μπλε» και κατέκτησε 1 Champions League, 2 Europa League, 2 Premier League, 1 FA Cup και 1 League Cup, μεταξύ άλλων!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό

Συνέχισε απτόητη προς τον τίτλο της La Liga η Μπαρτσελόνα που ανησυχεί για τον Γιαμάλ

Ανησυχία σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία για Γιαμάλ: Έβαλε πέναλτι, τραυματίστηκε στην εκτέλεση και πήγε στα αποδυτήρια!

Τέταρτη σερί ήττα στη La Liga για την Ατλέτικο Μαδρίτης, «στραβοπάτησε» στην έδρα της Έλτσε

Μια ανάσα από τη Βιγιαρέαλ ο Ινίγο Πέρεθ