Ο Κρίστιαν Χόρνερ θα παραμείνει στη θέση του επικεφαλής της Red Bull, αφού απαλλάχθηκε σήμερα (28/2) από τις καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά προς γυναίκα υπάλληλο, όπως ανακοίνωσε η αυστριακή εταιρεία. Η εταιρεία ενεργειακών ποτών εξέδωσε δήλωση μετά την ολοκλήρωση της ανεξάρτητης έρευνας και ενόψει του σαββατιάτικου (2/3) Grand Prix του Μπαχρέιν, με το οποίο «ανοίγει η αυλαία» της νέας σεζόν.

«Η ανεξάρτητη έρευνα για τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εναντίον του κ. Χόρνερ ολοκληρώθηκε και η Red Bull μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι καταγγελίες έχουν απορριφθεί» ανέφερε η Red Bull. «Η καταγγέλλουσα έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Η Red Bull είναι πεπεισμένη ότι η έρευνα ήταν δίκαιη, αυστηρή και αμερόληπτη», πρόσθεσε η πρωταθλήτρια των κατασκευαστών.

Από την πλευρά της, η Red Bull ανέφερε ότι «η έκθεση της έρευνας είναι εμπιστευτική και περιέχει τις ιδιωτικές πληροφορίες των μερών και τρίτων που βοήθησαν στην έρευνα και ως εκ τούτου δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια από σεβασμό προς όλους τους ενδιαφερόμενους» και κατέληξε: «Η Red Bull θα συνεχίσει την προσπάθεια για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα στο χώρο εργασίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!