Οι Ατλάντα Χοκς πανηγύρισαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, επικρατώντας με 132-116 των Ιντιάνα Πέισερς στο State Farm Arena.
Παρά το γεγονός ότι οι Πέισερς προηγήθηκαν με 15 πόντους στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι Χοκς αντέδρασαν με εντυπωσιακό 21-7 σερί, παίρνοντας το προβάδισμα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Γενικώς, το τρίτο δεκάλεπτο αποτέλεσε κομβικό σημείο, με την ομάδα της Ατλάντα να εμφανίζεται «καυτή» και τους φιλοξενούμενους να μένουν πίσω.
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πήρε… φωτιά, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 17 πόντους, τρία τρίποντα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα και τελικά 23 πόντους. Ο Νικέιλ Αλεξάντερ-Ουόκερ πρόσθεσε επίσης 21 πόντους και 5 τρίποντα, ενώ ο Ντάισον Ντάνιελς βρήκε ξανά τον ρυθμό του, μετρώντας 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Συνολικά, οκτώ παίκτες των Χοκς σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, αποδεικνύοντας βάθος στην επίθεση της ομάδας. Απόντες εξακολουθούν να είναι οι Ζακαρί Ρισασέ και Κρίσταπς Πορζίνγκις, αλλά η ομάδα φαίνεται να βρίσκει λύσεις με τους διαθέσιμους παίκτες.
Aπό τους ηττημένους, που έπεσαν στο 11-36 και συνεχίζουν την κάκιστη πορεία τους, εξαιρετικός ήταν ο Πασκάλ Σιάκαμ με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε ο Άαρον Νέσμιθ με 18 πόντους, οι δυο τους όμως δεν έφτασαν.