Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την Ατλέτικο Μαδρίτης που κάνει δικό της τον Μόρτεν Χιούλμαντ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία με την ομάδα των Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη, που είπε το «ναι» σε μια πρόταση που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων για τον Δανό αμυντικό χαφ.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο 27χρονος είχε ξεχωρίσει με την Πορτογάλους, μετρώντας οκτώ γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 85 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο των «λιονταριών».

Ο Χιούλμαντ θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2031 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και εντός της ημέρας θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκη-δήλωση με μεγάλη ανατροπή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Βιγιαρεάλ!

Πάρτι της Μπιλμπάο στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσε την Ατλέτικο σε ήττα με τριάρα

Στον πάγκο ο Άλβαρες για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουρίνιο: «Συγχαρητήρια στην Μπέτις, έπαιξε για την ισοπαλία και… κέρδισε το λαχείο»

Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο: Στους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα φέτος ο Λαμίν Γιαμάλ

Mουρίνιο: «Δεν ξέρω πώς χάσαμε, κάναμε μεγάλο παιχνίδι - Οι παίκτες μας ήταν αφελείς και αυτοί της Μπέτις έξυπνοι»

Έκανε την πρώτη ζημιά στη Ρεάλ η ηρωική Μπέτις με μυθικό Βάγιες!

Επιστρέφει στην αποστολή της Ατλέτικο ο Άλβαρες - Σιμεόνε: «Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και ο Χουλιάν τώρα έχει μία»

La Liga-4η αγωνιστική: Απαιτητικές εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο

Στείρα ισοπαλία στο Σαν Σεμπαστιάν