Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τσαγκλάρ Σογιουντσού η Ατλέτικο Μαδρίτης! Όπως έγινε γνωστό, ο Τούρκος στόπερ έβαλε ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με τους «ροχιμπλάνκος» ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 26χρονος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παίκτη των Μαδριλένων από τη νέα σεζόν, αφού στο φινάλε αυτής ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Λέστερ, στην οποία και δεν υπολογίζεται, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 5 αγώνες της Premier League.

Η Λέστερ είχε αγοράσει τον Σογιουντσού από τη Φράιμπουργκ το 2018, πληρώνοντας 21 εκατ. ευρώ. Με τις «αλεπούδες» σε μια πενταετία έχει αγωνιστεί σε 130 ματς με 3 γκολ. Νωρίτερα, ο Τούρκος στόπερ είχε περάσει από Αλτινορντού, Γεσιλτέπε και Μπούτσασπορ.

Είναι επίσης 53 φορές διεθνής με την Τουρκία, μετρώντας και 2 τέρματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη του Βλαχοδήμου και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε

Τραγική η κατάσταση στο «Βαγέκας»: Χάλασε ο φωτεινός πίνακας και η εναλλακτική λύση μόνο επίπεδου La Liga δεν ήταν!

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό

Συνέχισε απτόητη προς τον τίτλο της La Liga η Μπαρτσελόνα που ανησυχεί για τον Γιαμάλ

Ανησυχία σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία για Γιαμάλ: Έβαλε πέναλτι, τραυματίστηκε στην εκτέλεση και πήγε στα αποδυτήρια!