Ο Γιόνι Καρντόσο έδωσε ξανά προβάδισμα πρόκρισης στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, νικώντας τον Μινιολέ και γράφοντας το 2-1 απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Όμπλακ, ο Σέρλοθ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ που πέρασε κάτω από το σώμα του Μινιολέ έκανε το 1-0, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του, μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, η Κλαμπ Μπριζ αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα, με τον Ορντόνιες να σκοράρει για το 1-1, έπειτα από όμορφη κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ και κόντρα που μπέρδεψε την άμυνα των γηπεδούχων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube