Ο πρώην διεθνής φόργουορντ αισθανόταν καλύτερα όλη την ημέρα και το πρόγραμμα του παίκτη περιελάμβανε βάρη και αερόβιες ασκήσεις.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος του Παναγιώτη Γιαννάκη και, στη συνέχεια, γυμνάστηκε μόνος του, κάνοντας βάρη, ενώ ο Βασίλης Χρηστίδης ακολούθησε κι αυτός ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στη μέση.

Η απογευματινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο!

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι

Ανανέωσε τον Τερζή η Δόξα Λευκάδας

Ο Σορτς αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή, τα λέμε σύντομα»

TAGS: Άρης