Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ιγκοκέα τη Τετάρτη για την τελική κατάταξη του «Δικεφάλου» στον πέμπτο όμιλο του BCL συνεχίστηκε τη Δευτέρα με βίντεο-ανάλυση των Βόσνιων και προπόνηση τακτικής.

Την Τετάρτη, αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα του Άρη Λυκογιάννη ο Mάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος και τη Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Τα πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί την Τρίτη με μία προπόνηση στο «Παλατάκι».

Η αποστολή της Ιγκοκέα έφτασε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τρίτης είναι προγραμματισμένη η πρώτη της προπόνηση στην Πυλαία, ενώ η βοσνιακή ομάδα θα προπονηθεί και το απόγευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του BCL για τη σέζον 2026-27: ΑΕΚ και Περιστέρι Betsson απευθείας στους ομίλους

Άφησε το EuroCup για το BCL η Τραμπζονσπόρ: «Περισσότερα τα έσοδα»

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.