Με δύο μικροπροβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα. Σήμερα, οι Ρουσκουσέδα και Ντάνι Μπεχαράνο ακολούθησαν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Παπουτσογιαννόπουλος, Αθανασόπουλος και Κόρσιενς έκαναν θεραπεία, με τον τελευταίο να ακολουθεί και ατομικό πρόγραμμα.

Δείτε τι ανέφερε το δελτίο τύπου του Παναιτωλικού για την προπόνηση


«Θέματα τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Θεραπεία έκαναν ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Αθανασόπουλος. Θεραπεία και ατομικό ο Κόρσιενς.

Προληπτικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ρουσκουσέδα και ο Ντάνι Μπεχαράνο. Η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για τις 11.30 το πρωί του Σαββάτου στο Emileon».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»