Κούλουμα στο… γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής (13/3).

Η ήττα από τον Πανιώνιο αναγκάζει σε… ανασύνταξη τους Ακρίτες, το αήττητο σερί των οποίων «έσπασε» το Σάββατο, μετά από έξι αγώνες.

Το πρόγραμμα την Καθαρά Δευτέρα (14/3) περιελάμβανε παρακολούθηση DVD του αγώνα με τους «κυανέρυθρους» και στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας με passing game, πίεση και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Ο Βασιλάκακης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει κανονικά, ενώ οι Γουάλας και Λισγάρας έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες και θα χάσουν ένα από τα επόμενα ματς.

Aτομικό, τέλος, έκανε ο Καπετάνος, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, στα Πηγάδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

TAGS: Ξάνθη