Κούλουμα στο… γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής (13/3).

Η ήττα από τον Πανιώνιο αναγκάζει σε… ανασύνταξη τους Ακρίτες, το αήττητο σερί των οποίων «έσπασε» το Σάββατο, μετά από έξι αγώνες.

Το πρόγραμμα την Καθαρά Δευτέρα (14/3) περιελάμβανε παρακολούθηση DVD του αγώνα με τους «κυανέρυθρους» και στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας με passing game, πίεση και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Ο Βασιλάκακης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει κανονικά, ενώ οι Γουάλας και Λισγάρας έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες και θα χάσουν ένα από τα επόμενα ματς.

Aτομικό, τέλος, έκανε ο Καπετάνος, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, στα Πηγάδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

TAGS: Ξάνθη