Ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου πρέπει να θεωρείται ο Έντερ Γκονζάλες.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Ισπανός μέσος έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Περιστερίου και, μάλιστα, έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο.

Πλέον απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, προκειμένου ο 25χρονος χαφ να πάρει το αεροπλάνο και να τεθεί στην διάθεση του Κρις Κόλμαν.

Ο Γκονζάλες προέρχεται από γεμάτη σεζόν, με 41 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασίστ) με τη Σέπσι.

Εν τω μεταξύ, το «αστέρι» μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή, ο οποίος έχει ανακοινώσει ήδη τον Ντάνι Σουάρεθ και τον Αντρέας Κούεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό