Στο τιμόνι του Ατρομήτου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κρις Κόλμαν.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν ότι ο Ουαλός συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο, συνεπώς θα καθίσει στον πάγκο και τη σεζόν 2022/23.

Ο Βρετανός ανέλαβε την ελληνική ομάδα αρχές Ιανουαρίου, οδηγώντας τη στην άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Κρις Κόλμαν για την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν, αποτελώντας τον προπονητή της ομάδας μας για το 2022/23.
Στο πλάι του Ουαλού θα βρίσκεται φυσικά και ο άμεσος βοηθός του, Κιτ Σάιμονς, που επίσης συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και ο Γιώργος Κορακάκης που είχε τεράστια συνεισφορά στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας από τα μέσα της σεζόν.

Ο Κρις Κόλμαν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας στις 7 Ιανουαρίου και κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της, οδηγώντας την στην παραμονή της στην κατηγορία, που ήταν ο αναθεωρημένος στόχος στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Κρις Κόλμαν έχει καταγράψει 16 παρουσίες στον πάγκο του «Αστεριού», σημειώνοντας έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, συλλέγοντας συνολικά 23 πόντους στη Super League.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι συζητήσεις εν όψει της νέας σεζόν ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και την τεχνική ηγεσία προχωρούσαν κανονικά και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό για το 2022/23.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο