Ο Βόλος εμφανίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι σε κακή κατάσταση, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής των Βολιωτών, Χουάν Κάρλος Γαρίδο, τόνισε πως η ομάδα του είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίσουμε, τρεις ευκαιρίες και ο Ατρόμητος μόλις μία. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν καλή, αν συνεχίσουμε έτσι θα κερδίζουμε. Η πρώτη αποβολή κατέστρεψε το παιχνίδι μας. Ήταν δύσκολο να παίξουμε, ειδικά μετά την δεύτερη. Η πρώτη ήταν άδικη, ένα απλό φάουλ ήταν. Στη δεύτερη δεν μπορώ να πω κάτι, δεν δικαιολογώ τον Φουρτάδο, απλά να μην ξαναγίνει. «Είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε και είμαι αρκετά αισιόδοξος πως θα βελτιωθούμε και τα αποτελέσματα θα έρθουν»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube