Με τους παίκτες μας και το τεχνικό τιμ να έχουν αφήσει πίσω τους τη «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη, η προσοχή του Ατρομήτου έχει στραφεί πλέον στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (9/4) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με την πρωινή προπόνηση, στην οποία πήραν μέρος σε ένα σκέλος του προγράμματος οι Ντόριν Ροτάριου και Δημήτρης Χατζηισαΐας και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ακολούθησε αποφόρτιση.

Καθημερινά ανεβάζει στροφές ο μεγάλος άτυχος, Κώστας Κωτσόπουλος, που η πορεία του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα και αναμένεται στις επόμενες δύο εβδομάδες να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση, ενώ με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ντένις Αλιμπέκ, για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Αναγκαίο να ανοίξει το ροτέισον ο Νίκολιτς»

«Μέλι» Φρόιλερ για Ολυμπιακό: «Έχω μόνο θετικά λόγια»

Νικολακόπουλος: «Σημαίνουν πολλά για τον Ολυμπιακό οι δηλώσεις Φρόιλερ και Ζότα»

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους