Με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ να μπαίνει πλέον για τα καλά στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη.

Στα ευχάριστα νέα είναι η επιστροφή του Ντόριν Ροτάριου, που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στο γόνατο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης επιλέχθηκε να ακολουθήσει ο Πάτρικ Σάλομον. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»