Έτοιμος για την αυριανή τρίτη φιλική αναμέτρηση επί ισπανικού εδάφους είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 11:00 τη Χετάφε.

Οι ποδοσφαιριστές του Άνχελ Λόπεθ επέστρεψαν στις διπλές προπονήσεις, με το πρωινό πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο του Pinatar να περιλαμβάνει ασκήσεις τόσο για τη φυσική κατάσταση, όσο και στο τακτικό κομμάτι. Στο απογευματινό πρόγραμμα, ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός επικεντρώθηκε κυρίως στις στατικές φάσεις.

Να τονίσουμε, πως το αυριανό φιλικό δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, όμως η διοίκηση του Περιστερίου αναμένεται να ανεβάσει εκτεταμένα στιγμιότυπα μετά τον αγώνα. Όπως επισημαίνεται πάντως, το επόμενο φιλικό με τη Λεβάντε θα έχει τηλεοπτική «στέγη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Με Μιρ, αλλά χωρίς Μπαρσένας κόντρα στον Ατρόμητο

«Χτυπάει» Σαλάχ Εντίν ο Παναθηναϊκός - Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων!

Τσακίρης: «Οι μόνες πιθανές αλλαγές της ΑΕΚ στην Τρίπολη - Δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος»

Με Περέα, δίχως Νούνιες ο Ατρόμητος κόντρα στον Ηρακλή

Δεσύλλας: «Ο ορθολογικός τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και η σημασία του να παίρνει τ’ αποτελέσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Η αξιοποίηση του Μπανζά από τον Λίσι και η Νέα Τούμπα»

Σουργιάς: «Μέτρησε η ετοιμότητα του Χατζηγιοβάνη για τη μεταγραφή και… την αποστολή του ΟΦΗ»

Μπρινιόλι: «Κορυφαίος σύλλογος η ΑΕΚ - Θέλει να είναι πρωταγωνιστής ο Γιόβιτς»

Τσανάκας: «Ο Αλγουαθίλ θα πατήσει πάνω στη δουλειά του Μεντιλίμπαρ - Δύσκολο να παίξει ο Πιρόλα»

Σαββόπουλος: «Πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Μάνου Γκαρσία - Ο Σούταρ θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα του Άρη»