Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Καλοσκάμης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Ένωση πριν από λίγη ώρα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η πώληση του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ είναι η πιο ακριβή στην ιστορία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την πώληση του Δημήτρη Καλοσκάμη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2024 και μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με συμμετοχές σε επίπεδο Super League και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας Ελπίδων.

Με αυτή τη συμφωνία, η ομάδα μας προχωρά στην πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της, αποδεικνύοντας ότι ο Ατρόμητος αποτελεί το ευνοϊκότερο πεδίο δράσης για έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η Ναντ διαπραγματεύεται με τον Καμπελά ενόψει Ιανουαρίου»

Στη Θεσσαλονίκη ο Ζαφείρης - Από Τρίτη προπονείται με τον ΠΑΟΚ

Κετσετζόγλου: «Όλο και καλύτερη η ΑΕΚ-Αν κάνει 4 μεταγραφές, τουλάχιστον οι 2 μπορεί να γίνουν γρήγορα»

Σταματέλος: «Και πολύ άργησαν να μιλήσουν στον Ολυμπιακό - Κάποιοι παίκτες δεν έπρεπε να ξεκινήσουν»

Τσορμπατζόγλου: «Στενάχωρη η εικόνα του ΠΑΟΚ, παθαίνει μπλακ άουτ με την απουσία Γιακουμάκη»

Σαββόπουλος: «Θα είχε καλύτερη τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό με περισσότερες λύσεις ο Άρης - Ποιοι ξεχώρισαν»

Δεσύλλας: «Κρατάει το πρώτο ημίχρονο, προβληματίζεται με το δεύτερο ο Παναθηναϊκός - Η ιστορία με Λαφόν»

ΑΕΚ: Ασίστ σε τρίτο σερί ματς ο Ρότα, έφτασε τις έξι στη σεζόν

Άρης: Εκτός μέχρι το τέλος του 2025 ο Φαμπιάνο – Απομακρύνεται το σενάριο χειρουργείου

Πόσο καιρό θα στερηθεί Ντέσερς και Λαφόν ο Παναθηναϊκός