Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 20ή αγωνιστική της Super League ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Κρις Κόλμαν βρίσκονται δυο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ναμπί και ο Ροτάριου. Αντιθέτως, εκτός είναι ο ασθενής Σπιριντόνοβιτς, ο Νάτσος που θα κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς αλλά και ο Κωτσόπουλος που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γιαννιώτης, Μανδάς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί, Ντένιτς, Μπεντινέλι, Ροτάριου, Νταβιώτης, Κλωναρίδης, Κουλούρης, Τζαβίδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR