Πιστή στο να μοιράζει χαρά στα μικρά παιδιά, παρέμεινε και στις φετινές εορταστικές μέρες η οικογένεια του Ατρομήτου.

Συγκεκριμένα, για ακόμα μία χρονιά παίκτες και άνθρωποι του «Αστεριού» επισκέφθηκαν το «Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας δώρα και χαμόγελα.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος και το σχετικό βίντεο:

«Με μεγάλη μας χαρά, η οικογένεια της ΠΑΕ Ατρόμητος επισκέφθηκε για ακόμα μία χρονιά το ''Χαμόγελο του Παιδιού'', προσφέροντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά σε συνεργασία με το πρόγραμμα του Giant Heart της Novibet.

Για εμάς, αυτή η στιγμή είχε ιδιαίτερη αξία, καθώς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά τους, να μοιραστούμε τη χαρά και να τους δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας.

Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους ήταν το μεγαλύτερο δώρο και μας υπενθύμισε τη δύναμη της αλληλεγγύης και της αγάπης. Ως ομάδα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε δράσεις που κάνουν τη διαφορά και γεμίζουν τις καρδιές όλων με ελπίδα.

Η αντιπροσωπεία των παικτών της ομάδας μας αποτελούνταν από τους Δημήτρη Σταυρόπουλο, Χάρη Τσιγγάρα, Θανάση Καραμάνη, Βασίλη Αθανασίου, Σπύρο Αμπαρτζίδη, Λεονάρδο Κοπανίδη και Έλτον Χότζα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»