Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Τζαβίδας, με τους Περιστεριώτες να έρχονται σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ατρόμητος εδώ και καιρό δούλευε την συγκεκριμένη απόκτηση καθώς πιστεύει αρκετά στον παίκτη.

Για την μεταγραφή ο Ατρόμητος οφείλει να δώσει τα «τροφεία» στους πράσινους κάτι που απαιτείται σε περιπτώσεις μεταγραφών παικτών που δεν έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί ποιο είναι το ποσό αυτό, αν και το νομικό επιτελείο της ομάδας εκτιμά ότι συνολικά τα χρήματα θα κυμαίνονται ανάμεσα στα 120.000 και στα 150.000 ευρώ. Μάλιστα, εάν επιβεβαιωθεί αυτή, ο Τζαβίδας θα είναι η πιο ακριβή απόκτηση παίκτη από άλλη ελληνική ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο