Σε ένα ματς που τα είχε όλα (δύο ακυρωμένα γκολ, κόκκινη κάρτα, δοκάρι), Ατρόμητος και ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι, 0-0, με την αποβολή του Μεγιάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52’ να περνά ανεκμετάλλευτη από τους γηπεδούχους. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν εκτός εξάδας, με τους Περιστεριώτες βέβαια να έχουν δώσει ένα ματς λιγότερο.

Το ματς

Ο ρυθμός ήταν υψηλός εξαρχής, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για κάτι καλό αλλά να υστερούν στην τελική προσπάθεια. Το ματς... άναψε από το 25΄και μετά, με τον Μανούσο να βγαίνει μόνος του με τον Βάτερμαν αλλά να πλασάρει άουτ στο 29’. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και άνοιξε το σκορ με τον Γρίβα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 32’, ο Μουνίθ απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Βάτερμαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Αγκάγιεφ είδε να ακυρώνεται γκολ του για χέρι.

Οι δύο τελευταίες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στους Κρητικούς, με τον Ουές να ηττάται από τον Μανδά σε τετ α τετ στο 42’ και τον Διαμαντή να έχει κεφαλιά στο δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τους Κρητικούς, καθώς ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52’ για φάουλ στον Αγκάγιεφ, με τους Περιστεριώτες να αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα και να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.



Ο Μουνίθ αποτελούσε μόνιμη εστία κινδύνου για την εστία του ΟΦΗ όμως ο Βάτερμαν ήταν σταθερός και αντιδρούσε σωστά όταν χρειαζόταν. Όσο περνούσε η ώρα, οι Κρητικοί κατάφερναν να κλείσουν όλο και περισσότερο τους χώρους προς την εστία τους, με τον Ατρόμητο να δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ παραλίγο να πετύχει τη... μεγάλη απόδραση στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Νέιρα να σουτάρει άψυχα από κοντά και τον Μανδά να μαζεύει.



MVP: Μπορεί και οι δύο ομάδες να κράτησαν το μηδέν, ωστόσο ο Μπόι Βάτερμαν χρειάστηκε να επέμβει περισσότερες φορές, ειδικά μετά την αποβολή του Μεγιάδο. Σταθερός ο Ολλανδός τερματοφύλακας, βοήθησε πολύ στο να περάσει αλώβητη η ομάδα του από το Περιστέρι.

Η σφυρίχτρα: Ο Αριστείδης Βάτσιος ζήτησε δύο φορές τη βοήθεια του VAR, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να διαμαρτύρονται για χέρι του Γούτα στο πρώτο μέρος και τον Έλληνα διαιτητή να δείχνει «παίζετε» πριν συμφωνήσει μαζί του ο Video Assistant Referee. Στη φάση της αποβολής του Μεγιάδο, ο Έλληνας ρέφερι ήταν κοντά αν και το ριπλέι έδειξε πως ίσως ο Αργεντινός να βρήκε μπάλα πριν το αντίπαλό του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (77’ Μάτιτς), Νταβιώτης (63’ Κιβρακίδης), Νάτσος (77’ Κωτσόπουλος), Χαρίσης (77’ Σάλομον), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Στρούγγης, Ενσικουλού, Ραμπέγιο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν – Βάις, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς (46’ Βούρος), Λυμπεράκης (70’ Κοροβέσης), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον (84’ Τσιλιανίδης), Μπαλογιάννης (46’ Στάικος), Γρίβας (70’ Σαρντινέρο).

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Σολίς, Γαργαλατζίδης, Σουρνάκης.

Διαιτητής: Βάτσιος
Βοηθοί: Κουρουμπύλια, Νατσιόπουλος
4ος: Ζαμπαλάς
VAR: Σιδηρόπουλος
ΑVAR: Πετρόπουλος

Τα highlights του αγώνα:



Το live του αγώνα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»