Θέλουν να βγουν από τον αγωνιστικό «λήθαργο» και να βγάλουν αντίδραση Ατρόμητος και ΟΦΗ!

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν στο Περιστέρι απόψε (19:30, Νοvasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM), θέτοντας ως στόχο το restart και την επιστροφή στις νίκες.

Από τη μια ο Ατρόμητος. Η ομάδα των δυτικών προαστίων, αγνοεί τη νίκη από τις 25 Νοεμβρίου και το ματς με τον Λεβαδειακό (2-1), καθώς ακολούθησε η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1) και η ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1). Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς, με το συγκεκριμένο ματς να είναι «καρφιτσωμένο» στα μεγάλα... πρέπει!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με μοναδική απουσία αυτή του Μανσούρ που ακόμη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Την αποστολή αποτελούν οι:
Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Μουντές, Πομόνης, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον, Κίνι, Γκονθάλεθ, Ουεντραόγκο, Μίχορλ, Τσιγγάρας, Καραμάνης, Καλοσκάμης, Βρακάς, Γιουμπιτάνα, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Μπάκου, Καρλίτος, Τζοβάρας.

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ που... βασανίζεται! Η ομάδα της Κρήτης παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια τη φετινή σεζόν, αφού μετά τις δυο σερί νίκες στην Τούμπα (1-2), για το πρωτάθλημα και στο Ηράκλειο επί του Βόλου (3-1), για το Κύπελλο, έχει μείνει μακριά από τα επιτυχή αποτελέσματα.

Μετά από 14 ματς ο Ατρόμητος βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 10η θέση με 16 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίλαν Ράσταβατς, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπρεσάν, Σαλσέδο, Μπαΐνοβιτς, τον τιμωρημένο Νους, όπως και τους Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Χνάρης, Φανουράκης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Χριστογεώργο, Ναούμοφ, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Σίλβα, Μπάκιτς, Καραχάλιο, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Νέιρα, Σενγκέλια, Ριέρα, Φούντα, Θεοδοσουλάκη, Γιουνγκ και Φαϊτάκη.

Οι επικρατέστερες ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Xουτεσιώτης – Κίνι, Μπρόρσον, Σταυρόπουλος, Αθανασίου – Τσιγγάρας, Καραμάνης – Μπάκου, Μίχορλ, Ουάρντα – Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ναούμοφ – Μαρινάκης, Μπρέναν, Χριστόπουλος, Αμπαντά – Καραχάλιος, Μπάκιτς – Σενγκέλια, Νέιρα, Ριέρα – Γιούνγκ.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Μωυσιάδης
4ος διαιτητής: Γιαννούκας
VAR: Φωτιάς, Πουλικίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Λόβρεν βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ - Στον πάγκο Ζίβκοβιτς και Μεϊτέ

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»