Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Ατρόμητος και ΟΦΗ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Για τους γηπεδούχους, ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε τον Ουεντραόγκο δίπλα από τον Καραμάνη στον άξονα και τους Ουάρντα, Γιουμπιτάνα, Μπάκου πίσω από τον πιο προωθημένο Καρλίτος.

Από την άλλη, ο Μίλαν Ράσταβατς αντικαθιστά τον Ναούμοφ με τον Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια των Κρητικών, με Χατζηθεοδωρίδη δεξιό μπακ και με τους Ριέρα, Σενγκέλια, Φούντα πίσω από τον Γιουνγκ.

Οι ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Xουτεσιώτης – Κίνι, Μπρόρσον, Σταυρόπουλος, Αθανασίου – Ουεντραόγκο, Καραμάνης – Μπάκου, Γιουμπιτάνα, Ουάρντα – Καρλίτος

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος – Μαρινάκης, Μπρέναν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης – Καραχάλιος, Μπάκιτς – Σενγκέλια, Φούντας, Ριέρα – Γιούνγκ.

Στον πάγκο για τον Ατρόμητο οι Κοσέλεφ, Τσιγγάρας, Μίχορλ, Φαν Βέερτ, Μουντές, Καλοσκάμης, Τσακμάκης και Τζοβάρας.

Αναπληρωματικοί του ΟΦΗ οι Ναούμοφ, Άμπαντα, Χριστόπουλος, Κουτεντάκης, Νέιρα, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης και Φαϊτάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με Λόβρεν βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ - Στον πάγκο Ζίβκοβιτς και Μεϊτέ

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»