Με τη φετινή σεζόν να βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, η ομάδα του Ατρομήτου αρχίζει ήδη όπως είπαμε και από χθες, τον προγραμματισμό εν όψει της επόμενης, η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο δρομολόγηση αγωνιστικών θεμάτων. Στο πρώτο πλάνο για τη νέα χρονιά είναι η ανακαίνιση και η αναδιαμόρφωση του καθημερινού εργασιακού περιβάλλοντος του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, δηλαδή του αθλητικού κέντρου, Μαζαράκη, αλλά και τα πολύ σημαντικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, από το 2022/23 το γήπεδο αλλάζει όψη και εκσυγχρονίζεται, καθώς θα υπάρξει ολική αντικατάσταση του υπάρχοντος αγωνιστικού χώρου και θα αναβαθμιστεί με τελευταίας τεχνολογίας υβριδικό χλοοτάπητα, με νέο αποστραγγιστικό σύστημα που θα αποτελεί τον καλύτερο «σύμμαχο» σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και νέο ποτιστικό σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο ο νέος αγωνιστικός χώρος θα αντέχει περισσότερες ώρες αγώνων μέσα στη χρονιά, θα επανέρχεται στην κανονική του κατάσταση πολύ πιο άμεσα και σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, η καταπόνηση των ποδοσφαιριστών είναι σαφώς μικρότερη στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Επιπλέον, μεγάλη θα είναι η αλλαγή στους εσωτερικούς χώρους, καθώς τα αποδυτήρια θα μεγαλώσουν και θα προστεθεί ένα μίνι-σπα μέσω του οποίου η αποκατάσταση θα είναι άμεση μετά την ολοκλήρωση ενός αγώνα, ειδικός χώρος αποκλειστικά για την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών, μίνι γυμναστήριο ενώ ολική θα είναι αναμόρφωσή τους με νέους αποθηκευτικούς χώρους και δημιουργία τοιχογραφιών.

Ανάλογα βελτιωτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα αποδυτήρια των προπονητών, στα αποδυτήρια φιλοξενουμένων και διαιτητών, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους με αποτέλεσμα να αλλάζει η όψη του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου. Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν άμεσα μετά το τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν κόντρα στον Ιωνικό και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το ανακαινισμένο μας «σπίτι» θα είναι έτοιμο για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2022/23.

Σε ό,τι αφορά στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη:

Θα πραγματοποιηθεί ολική αντικατάσταση των αγωνιστικών χώρων και στα δύο γήπεδα του προπονητικού κέντρου. Παράλληλα, θα ανακαινιστούν οι εσωτερικοί χώροι αποδυτηρίων, γυμναστηρίου και σπα, με στόχο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες των ποδοσφαιριστών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

«Ώριμες οι μελέτες, έτοιμοι για το επόμενο στάδιο»: Συνάντηση-κλειδί στο Δημαρχείο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ πήρε δεξί εξτρέμ για το μέλλον από τον Μακεδονικό!