Με πρωταγωνιστές του Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου ο Ολυμπιακός επικρατώντας 3-0 στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει

*Διέσπασε το τείχος με Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για σχεδόν ένα ημίχρονο απέναντι στον Ατρόμητο. Είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία και γενικώς να δημιουργήσει. Έχοντας απέναντί του τον καλά οχυρωμένο Ατρόμητο, ο οποίος έπαιζε με τις γραμμές του κοντά. Οι Πειραιώτες δεν κυκλοφορούσαν γρήγορα την μπάλα και όσες φορές το έκαναν δημιούργησαν ρήγματα. Τα πάντα άλλαξαν με το κερδισμένο πέναλτι του Αγκιμπού Καμαρά, το οποίο έκανε γκολ ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής, κάνοντας εν τέλει χατ-τρικ, ενώ ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έβγαλε δεύτερη ασίστ, σερβίροντας το 2-0. Οι δυο τους έσπασαν το «μπλόκο» των γηπεδούχων.

*Κατέβασε στροφές νωρίς και κράτησε δυνάμεις για την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός λύθηκε μετά το 0-1 του Ελ Αραμπί και όλα έγιναν απλά στη συνέχεια, ενώ τα πάντα κρίθηκαν στο 62’ με το 0-3. Οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη σε εκείνο το σημείο, έριξαν κατακόρυφα τις στροφές και δεν χρειάστηκε να… παίξουν άλλο. Συνδυάζοντας πολλαπλά οφέλη, αφού και νίκησαν και δεν χρειάστηκε να… αδειάσουν τις μπαταρίες τους. Κάνοντας την κατάλληλη διαχείριση ενόψει της επόμενης αναμέτρησης, με τη Λαμία την Κυριακή.

*Ο… γνωστός Ατρόμητος μετά το 0-1. Οι Περιστεριώτες ήταν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό για σκάρτο ένα ημίχρονο. Μετά το πρώτο γκολ, το οποίο δέχθηκαν στο 38’ κατέρρευσαν. Ήταν σε τρικυμία η άμυνά τους και έμπαζε, παρότι συνέχισαν να παίζουν με τριάδα πίσω, αλλά με πιο μπροστά τις γραμμές τους. Είχαν τη γνωστή αντίδραση την οποία έχει ο Ατρόμητος φέτος, όταν δέχεται γκολ. Αδειάζει πνευματικά και… εξαφανίζεται από το γήπεδο. Το ίδιο συνέβη και σήμερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»