Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις που άνοιξαν... θέσεις στο ρόστερ και τις ανανεώσεις των Μαυρομμάτη-Γιαννιώτη, ο Ατρόμητος είναι κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Οι Περιστεριώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Αντρέας Κούεν, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να τελειώσει την μετακίνησή του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει εξαιρετικό όνομα στη χώρα του με παρουσία στις Στούρμ Γκρατς, Ραπίντ Βιέννης, Μάτεσμπουργκ και Βάκερ. Μετρά 10 γκολ, 25 ασίστ σε 120 συμμετοχές την τελευταία τριετία, ενώ στο παρελθόν ήταν διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές της πατρίδας του. Μπορεί να αγωνιστεί εύκολα, ως «8» και «10», όπως με την ίδια ευχέρεια και ως πλάγιος επιθετικός.

Με χρηματιστηριακή αξία 600.000 ευρώ αυτή τη χρονική στιγμή, η προσέγγισή του από οικονομικής πλευράς δεν ήταν εύκολη, ωστόσο έπεισε τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» να κάνουν το βήμα παραπάνω και να του προσφέρουν ένα ελκυστικό συμβόλαιο, που τον έκανε να ρίξει «άκυρο» σε τρεις προτάσεις από την Αυστρία. Αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Τάχα Άλι και Παβλένκα, μπαίνουν και οι δυο στο χειρουργείο!