Τις προσπάθειές του για μεταγραφική ενίσχυση -που θα συμβάλει στη φανερή αγωνιστική άνοδο της ομάδας- συνεχίζει ο Ατρόμητος.

Εξάλλου, οι «κυανόλευκοι» μετά τις σπουδαίες χειμερινές κινήσεις με Τσούμπερ-Μήτογλου, ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους και τον Εχιτζέ Ουκάκι. Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ -ο οποίος επιθυμούσε πολύ την απόκτηση του 21χρονου Νιγηριανού εξτρέμ, έχοντάς τον παίκτη στην Μπότεφ Πλόβντιφ- τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για τον δανεισμό του μέχρι και το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ένα ζήτημα με την έκδοση της βίζας του μετέθεσε την άφιξή του στην Ελλάδα λίγες μέρες αργότερα. Εντέλει, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, την Πέμπτη (29/1) διευθετήθηκαν τα πάντα και ήδη από το πρωί της Παρασκευής (30/1) έχει αναχωρήσει για τη χώρα μας, με την άφιξή του να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι. Αφού, λοιπόν, περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ένας εξτρέμ (δεξιοπόδαρος, 1,75μ.) που διακρίνεται για την ταχύτητά του και ο οποίος, εάν και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές, υπολογίζεται κυρίως για δεξιά.

Από εκεί και πέρα, τα νέα αναφορικά με τον Αλεξέι Κοσέλεφ δεν είναι θετικά. Ο Μολδαβός πορτιέρε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις που αποκόμισε στη μέση στην αναμέτρηση με τον Βόλο. Δεδομένου, δε, ότι αναμένεται να απουσιάσει για σημαντικό μέρος της εναπομείνασας σεζόν, στο «Αστέρι» έχουν αρχίσει να εξετάζουν και περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Οπότε εάν βρεθεί κάτι που να θεωρούν αξιόλογο, θα προχωρήσουν σε μεταγραφή και κάτω από τα γκολπόστ.

Βεβαίως, οι κεραίες παραμένουν ανοικτές και για άλλες θέσεις. Μεταξύ αυτών και εκείνης του φορ. Θυμίζουμε ότι οποιαδήποτε κίνηση θα γινόταν μόνο εφόσον αποχωρούσε κάποιος επιθετικός. Κύριος «υποψήφιος», άλλωστε, ήταν ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Με τον Σέρβο επιθετικό να αποτελεί και επίσημα παρελθόν, στον Ατρόμητο συνεχίζουν να βρίσκονται στην αγορά, έχοντας όμως κατά νου ότι πρόκειται για θέση όπου υπάρχουν ήδη επιλογές: Τσαντίλας, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Μπάκου, ακόμα-ακόμα και ο Τσιλούλης όταν με το καλό επιστρέψει.

Σε κάθε περίπτωση, στον Ατρόμητο γνωρίζουν ότι στο φινάλε των μεταγραφών πάντα προκύπτουν ευκαιρίες. Κάτι που μπορεί να αφορά και άλλες θέσεις, από αυτές που τη δεδομένη στιγμή έχουν κυκλωμένες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»