Μπορεί τα πράγματα να ήταν δύσκολα, ωστόσο ο Ατρόμητος που σκοπεύει να κάνει το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν, βρήκε τον τρόπο και κρατά στο ρόστερ του τον Ντορίν Ροτάριου! Οι Περιστεριώτες τα βρήκαν με την Λουντογκόρετς και έτσι ο Ρουμάνος θα συνεχίσει στα «κυανόλευκα» ως δανεικός, με οψιόν αγοράς.

Παρά το γεγονός ότι για τον παίκτη είχαν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον οι Στεάουα Βουκουρεστίου και Κλουζ, δύο από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της πατρίδας, όλα ολοκληρώθηκαν θετικά. Ο Κρις Κόλμαν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και φυσικά τον θέλει για βασικό σε αυτό το νέο φιλόδοξο ξεκίνημά του.

Το κασέ του ποδοσφαιριστή ήταν το «αγκάθι» όλο αυτό τον καιρό (300.000 ευρώ), όμως η διοίκηση του «αστεριού» μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να κρατήσει στις τάξεις της τον διεθνή αθλητή, που πέρσι μέτρησε 11 συμμετοχές και ένα γκολ με τον Ατρόμητο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»