Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10/10, 18:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τo Σάββατο (8/10) από τις 10:00 στη Διαχείριση Εισιτηρίων (Θύρα 2) και για τις επόμενες μέρες μέχρι και τη Δευτέρα θα υπάρξει ενημέρωση με νέα ανακοίνωση.

Το ωράριο:

Σάββατο (8/10): 10:00-15:00

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου στην Τρίπολη για να φωτογραφηθεί με την κούπα του πρωταθλήματος

Αποχαιρέτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές η Καλαμάτα

Συγκινητικό αντίο Αμανί στην Κηφισιά: «Μου επιστρέψατε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και το χαμόγελό μου»

Παγκάκης: «Στη λίστα Πένια και Ραμάι για τον Παναθηναϊκό - Aνοικτό του Ντε Φράι, δύσκολα ο Κρίστιανσεν»

Στο Βέλγιο για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ ο Μπιανκόν!

Κετσετζόγλου: «Ψηλά ο πήχης για χαφ και στόπερ στην ΑΕΚ-Σε καλό δρόμο του Γιόβιτς»

Κηφισιά και Πόμπο συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2028 - «Ο Τίγρης μένει στο σπίτι του»

Σταματέλος: «Βελτιωμένη πρόταση για τον Σμαΐλοβιτς - Σκέφτεται επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Δεσύλλας: «Ζεστός για Παναθηναϊκό ο Ντε Φράι - Όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του παίκτη»

«Υπογράφει σήμερα διετές συμβόλαιο με τη Ντιναμό Κιέβου ο Κεντζιόρα», γράφουν στην Πολωνία