Στην Ζρίνσκι Μόσταρ από τη Βοσνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Μάριτς. O 27χρονος τερματοφύλακας που φέτος μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια του Ατρομήτου, αφήνει την Ελλάδα για να βρει χρόνο συμμετοχής.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που επιθυμούσε ο ίδιος ο παίκτης, αφού δεν ήταν βασικός και το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι. Έτσι οι Περιστεριώτες κινούνται ήδη για τον αντικαταστάτη του, ενώ λογικά και εκτός απροόπτου από Δευτέρα, Τρίτη θα υπάρχουν εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Μάριτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζρίνσκι Μόσταρ.
Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αγωνίστηκε με το «Αστέρι» συνολικά τρεις φορές, όλες για το πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη δρόμο μπροστά του, αλλά αλλάζει η ψυχολογία του - Το πλάνο για τη Σπάρτα Πράγας»

Η τιμή στη μνήμη του «καπετάνιου», η βράβευση Κουρμπέλη-Κώτσιρα και το τρίτο μάτι της πεντάρας του Παναθηναϊκού

Τσορμπατζόγλου: «Το πεντακάθαρο πέναλτι στον Ζαφείρη και η παρακάμερα που το επιβεβαιώνει»

Σαββόπουλος: «Σημαντικό ο Άρης να παίρνει νίκες σε μέτριες βραδιές - Τι συμβαίνει με Παλάσιος και Αλφαρέλα»

Δεσύλλας: «Η απουσία του Ουναΐ και το ενδεχόμενο για ροτέισον με Καϊράτ»

Παναθηναϊκός: Με 9.000 κόσμο και… βλέπει στο Πανθεσσαλικό

Εντιαγέ: «Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να το αποφασίσουμε εμείς»

Mozzart: «Ο Ζίβκοβιτς σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ - Θέλει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του»

Πρόστιμο 5.000 ευρώ στον οπαδό του ΟΦΗ που χτύπησε αστυνομικό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠΑΟΚ και Δήμου Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα - «Κάθε φορά κάνουμε ένα νέο βήμα»