Σπουδαία πρόβα τζενεράλε για τον Ατρόμητο ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών του για τη Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες, μετά το φιλικό με την Ντέρμπι Κάουντι, θα αντιμετωπίσουν έναν ακόμα πιο δυνατό αντίπαλο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (16/8, 21:00) θα φιλοξενηθούν από τη Λάτσιο, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο Ριέτι. Μάλιστα και για τους ίδιους τους Ρωμαίους θα συνιστά πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας τους στη Serie A (την επόμενη Κυριακή, εκτός έδρας με την Κόμο).

Να σημειωθεί ότι το ελληνικό κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση τηλεοπτικά από το Novasports 3, καθώς και από κανάλι της Nova στο YouTube. Το πρωί της Παρασκευής (15/8), δε, η αποστολή του Ατρομήτου πέταξε για την Ιταλία.

Η αποστολή των «κυανόλευκων»: Κοσέλεφ, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Κίνι, Μουντές, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Μανσούρ, Ούρονεν, Παπαδόπουλος, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Μίχορλ, Καραμάνης, Παλμεζάνο, Μπάτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Τζοβάρας, Οζέγκοβιτς, Τσαντίλας, Φαν Βέερτ, Τσιλούλης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στις εγκαταστάσεις του Άρη η Ολλανδία – Συναντήθηκε με Τσάβι και Φαν Νίστελροϊ ο Γρηγορίου

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Παναθηναϊκός: Ανακατασκευάζει τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ σε 72 ώρες!

Επιστροφή Σοφοκλή Πιλάβιου στον Παναθηναϊκό - Αυτά θα είναι τα καθήκοντά του

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Ταμπόρδα - Θετικά νέα και για Κοντούρη

Αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο στον Βόλο για χειραγώγηση αγώνα με φόντο τις δηλώσεις Σούντγκρεν - Η αντίδραση Μπέου

Στον Ατρόμητο ο Βουνοτρυπίδης

Νικολακόπουλος: «Η τριπλή στόχευση Ιμανόλ για τους νέους και τι είχε με τον Χριστογεώργο και Μανδά»

Τσακίρης: «Ποιους παίκτες της ΑΕΚ ωφέλησε η διακοπή - Ο προγραμματισμός για Βάργκα»

Δεσύλλας: «Θετικές οι κινήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνουν ότι ο κόσμος αποτελεί προτεραιότητα»

Τσορμπατζόγλου: «Το χρονοδιάγραμμα για τους τραυματίες του ΠΑΟΚ και οι επιστροφές»