Για οικογενειακούς λόγους ο Χαβιέρ Ούμπιδες αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και τον Ατρόμητο για να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Ο Αργεντινός, συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι πρότινος, ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει χρέη σκάουτ στη Λατινική Αμερική, εκφράζοντας την αγάπη του στον κόσμο της ομάδας με τον οποίο δέθηκε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την αποχώρηση του Χαβιέρ Ούμπιδες από το πόστο του Συντονιστή Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ο «Ούμπι» εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την καθημερινότητα του Ατρόμητου, καθώς οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αργεντινή, μαζί με την οικογένειά του, κάτι που φυσικά έγινε σεβαστό από τη διοίκηση που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, ο δεσμός του Ατρόμητου με τον Χαβιέρ Ούμπιδες δεν ολοκληρώνεται με αυτή την εξέλιξη, αφού ο Αργεντινός θα λειτουργεί ως σκάουτ της ομάδας μας στη Λατινική Αμερική, δηλώνοντας πάντα «παρών» έστω και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Ούμπιδες αποχαιρετά την Ελλάδα και το Περιστέρι έπειτα από εννιά χρόνια συνεχούς παρουσίας, στα οποία ως παίκτης πραγματοποίησε 278 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 29 γκολ και μοιράζοντας 48 ασίστ.

Ούμπι, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Δείτε το μήνυμα του Χαβιέρ Ούμπιδες:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παντελίδης: «Κάποιοι λένε ότι ο Ατρόμητος δεν θα χτυπήσει όλα τα ματς» - Κέρκεζ: «Είναι ντροπή, έχει αποδείξεις;»

Γρηγορίου: «Είχαμε και στο δεύτερο την απόδοση του πρώτου και δικαιωθήκαμε, να γίνει οδηγός για τη συνέχεια αυτή η νίκη»

Παντελίδης: «Δεχτήκαμε τρία γκολ χωρίς φάσεις»

Ο Κάργας νικήθηκε από τον Αθανασιάδη στο 96', αλλά του έδωσε συγχαρητήρια!

Έσπασε την κατάρα στο πρωτάθλημα και χαμογέλασε ο Άρης!

Playoffs 5-8: Άρης και ΟΦΗ μπαίνουν δυνατά στη μάχη της Ευρώπης - Πώς επηρεάζει το Κύπελλο το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Κόντης: «Τρομερή νίκη, τώρα το μυαλό μου είναι στον τελικό Κυπέλλου»

Ένταση στο «Βικελίδης»: Κάρτα στον Μπέο για διαμαρτυρία στον πάγκο, σταυροκοπιόταν ο ιδιοκτήτης του Βόλου

Τα highlights από τη νίκη του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού

Κέρκεζ: «Το πιο έντονο παιχνίδι που έχω ζήσει - Απολογούμαι στον τέταρτο διαιτητή, όχι στον πρώτο»!