Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο Ντράζεν Πέτροβιτς. Οι φήμες ήθελαν τον θρύλο του κροατικού μπάσκετ να ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ο αδερφός του, Άτσο, επιβεβαίωσε μιλώντας στην κροατική Vecernji πως ο εκλιπών ήταν κοντά στους «πράσινους».

«Εκείνη τη σεζόν ήταν απογοητευμένος γιατί παρότι είχε αριθμούς για να παίξει στο All Star Game, δεν τον επέλεξαν. Είχε την ικανοποίηση ότι ήταν στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ, κάτι που σήμαινε πως μπροστά του στη θέση του ήταν μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Ρέτζι Μίλερ. Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πήγαινε στον Παναθηναϊκό, όπου έπαιζε ο Βράνκοβιτς και ήταν προπονητής ο Παβλίτσεβιτς. Μέχρι τότε είχε μικρά συμβόλαια, ακόμη και στη Ρεάλ έπαιρνε 330 χιλιάδες δολάρια. Οπότε έχω την εντύπωση ότι η επιλογή του θα ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά. Ήταν 20 ετών και ήταν η πρώτη φορά που θα έκανε ένα μεγάλο συμβόλαιο. Μετά το δυστύχημα, βρήκα σε ένα πορτοφόλι του Ντράζεν ένα χαρτί με τα ονόματα τεσσάρων ομάδων: των Νικς, των Ρόκετς, των Νετς και του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

«Βλέποντας πώς ζούσε και ότι προερχόταν από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα χρόνια του ήταν μπροστά του. Δυστυχώς δεν μάθαμε ποτέ πού θα μπορούσε να φτάσει», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό το νέο ΣΕΦ από μακέτες που έχω δει - Εύχομαι να είμαι εδώ και να το ζήσω ως προπονητής»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 200 νίκες στο πρωτάθλημα ως προπονητής του Ολυμπιακού

Ζιάγκος: «Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ολυμπιακός πώς θα πάει το παιχνίδι»

Τα highlights από την ιστορική εμφάνιση του Νετζήπογλου και της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μυκόνου

Νετζήπογλου: «Ήταν όνειρο να έρθω στον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Ποια... κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Ευρωλίγκας αν μπορούμε»-Τι είπε για Νετζήπογλου

Καθάρισε τη Μύκονο γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και με MVP Νετζήπογλου ο Ολυμπιακός!

Όμορφη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Έβανς αποθεώθηκε από κοινό και συμπαίκτες

Ντύθηκε Ντόρσεϊ και Φουρνιέ μαζί: Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο του Νετζήπογλου με 17 πόντους!

«Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Το απίθανο πλακάτ φίλου του Ολυμπιακού για τον Φουρνιέ!