Την είδηση μετέφερε αρχικά η ''A Bola''. Ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί, αλλά, δυστυχώς, ίσως και να μην ισχύει…

Ο μάνατζερ του Κριστιάν Ατσού, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ, διέψευσε, δυστυχώς, με δηλώσεις του ότι ο Γκανέζος εξτρέμ έχει διασωθεί! Θυμίζουμε, πριν από λίγο το πορτογαλικό Μέσο, επικαλούμενο πληροφορίες από την Τουρκία, έγραψε ότι ο Νιγηριανός βρέθηκε και ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό, έχοντας τραυματιστεί στο δεξί του πόδι, ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα στην αναπνοή. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, τόνιζε ότι ο παίκτης της Χατάισπορ έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Άμεσα, ωστόσο, ο συμπαίκτης του Ατσού, Κερίμ Αλιτσί, έκανε ένα story στο Instagram, διαψεύδοντας ότι έχει διασωθεί! Λέει, μάλιστα, ότι οι διασώστες γνωρίζουν, περίπου, το σημείο στα συντρίμμια, στο οποίο βρίσκεται ο Αφρικανός και καλεί τους πάντες σε βοήθεια, για να καταφέρουν να τον βγάλουν από εκεί πριν να είναι αργά. Εγκλωβισμένος είναι, δε και ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ.

Ακολούθησαν, λοιπόν και οι δηλώσεις του Ουζουνμεχμέτ, ο οποίος είπε: «Η είδηση ότι ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε δεν είναι αλήθεια».

Μακάρι, όπως προαναφέραμε, να επιβεβαιωθεί στο ακέραιο το ρεπορτάζ της ''A Bola'', αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτή την ώρα επικρατεί ένα χάος στη γειτονική χώρα -πόσω μάλλον στη Συρία- και είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες. Ας ελπίσουμε σύντομα να έχουμε καλά νέα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube