Μπαράζ επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών και σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσαν άγνωστα άτομα τα ξημερώματα, σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 01:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα.

Την ίδια ώρα, άλλα άτομα προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον 'Aλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην ίδια περιοχή.

Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 02:00 στόχος αγνώστων έγινε ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον 'Αλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στα δικαστήρια Τρίπολης ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά τη μήνυση της συζύγου του - «Είπε πράγματα που την τρόμαξαν»

Συνελήφθη ο γιος της Έλενας Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι - Τη νάρκωσε και την έκαψε

Βαρδούσια: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Η μέθοδος των Χαντίντ: Η στρατηγική της μητέρας πίσω από δύο καριέρες εκατομμυρίων

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Παλαιά Εθνική Πατρών-Πύργου

«Δώρο ζωής» ανήμερα Χριστουγέννων: Συγγενείς 57χρονου χάρισαν ελπίδα με δωρεά οργάνων - Το «ευχαριστώ» των γιατρών

Ο «αληθινός» Σκρουτζ λεγόταν Μέγκοτ και ήταν ακόμα πιο τσιγκούνης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ανήλικος μετά από φωτιά σε μονοκατοικία στο Ρίζωμα Ροδόπης

Ρεβεγιόν στα μπλόκα για τους αγρότες – Νέα πανελλαδική σύσκεψη για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους